Σελίδες

19 Ιαν 2011

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω η πλειοψηφια των χωριανων απαιτει η εκδηλωση να γινει σε καποιο κεντρο και οχι σε καποιο πολιτιστικο δημου ....
Ελπιζω να ανακαλεσετε την αποφαση σας και να το κανετε σε ενα μερος που να ειναι ελκυστικο για τη νεολαια του χωριου ....

Ευχαριστο εκ"των προτερων

Με εκτιμηση
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

nodas είπε...

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου και τρόπου διοργάνωσης της εκδήλωσης έγινε για ορισμένους λόγους. Πρώτον ότι , λόγο της οικονομικής κρίσης, έπρεπε να βρούμε τον συνδυασμό της πιο φθηνής αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικής ς λύσης , για να μπορούν να ανταπεξέλθουν όσοι περισσότεροι χωριανοί μπορούν. Έτσι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε δωρεάν τον συγκεκριμένο χώρο στον όποιο γίνονται σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο εκδηλώσεις και να πετυχουμε την καλύτερη τιμή μετά από ψάξιμο και επιλογή πολλών εταιριών κέτερινγκ. Εξασφαλίσαμε επίσης d.j. ο οποίος θα παίξει ότι μουσική επιθυμούμε και όσο εμείς επιθυμούμε. Aποτέλεσμα να μπορεί με μόλις 20 ευρώ ο καθένας να διασκεδάσει και χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τίποτα παραπάνω- ούτε για παρκινγκ ούτε για γκαρνταρόμπα ούτε για κλαρίνα ούτε για λουλούδια………
Επίσης ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει το φαί του από 14 περίπου πιάτα – και όσο θέλει- αλλά και το πιο σημαντικό έχουμε και την ευελιξία της επιλογής της μουσικής που θέλουμε. Έτσι πιστεύω θα ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικιακές ομάδες ( με την γνώση βεβαία ότι καταγόμαστε από ορεινή Ναυπακτία)
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι λόγω και της φθίνουσας συμμετοχής τις δυο τελευταίες χρονιές αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης . Όπως και με το πανηγύρι που δεν είχε συμμετοχή και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το river party και 2 χρονιές τώρα έχει γίνει με επιτυχία-και ετοιμάζουμε και κάτι ακόμα καινούργιο για φέτος , έτσι και με τον ετήσιο χορό θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.
Το εύκολο για εμάς θα ήταν να κλείσουμε ένα κέντρο με ένα τηλεφώνημα και να ησυχάζαμε αντί να τρέχουμε σε δήμο Περιστερίου- σε εταιρίες κέτερινγκ – σε d.j. σε μαγαζιά για δώρα ….κ.α.
Δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των πρότερων εάν είναι πιο ελκυστικό ή όχι από τα κέντρα που έχουμε κάνει χώρο μέχρι τώρα ή εάν θα το επικροτήσει ή όχι η πλειοψηφία των συγχωριανών .
Μπορεί να επιτύχει , μπορεί και να μην επιτύχει - μπορεί να μας αρέσει και να το ξανακάνουμε μπορεί και όχι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σαν χωριό θα έχουμε πάλι πρωτοτυπήσει και δοκιμάσει κάτι διαφορετικό .

ΡΑΔΙΟΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΡΙΣΚΟ.ΜΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ.ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΦΙΛΗ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ,ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.