Σελίδες

7 Οκτ 2014

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΙΩΤΩΝ



Ο Σύλλογος Περδικοβρυσιωτών πραγματοποιεί 4ημερη οδική εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής :



Μπάνσκο – Σόφια – Θεσσαλονίκη – Αγ. Δημήτριο – λίμνη Κερκίνης  

4ήμερη οδική εκδρομή  25/10 – 28/10


1η μέρα Αθήνα –Θεσσαλονίκη – Αγ. Δημήτριος -   Μπάνσκο
Συγκέντρωση 07:00 και αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για Θεσσαλονίκη . Επίσκεψη προσκύνημα στον πολιούχο της πόλης Αγ. Δημήτριο
. Σύντομη περιήγηση πολης. Συνεχίζουμε μέσω Σερρών – Προμαχώνα,  άφιξη στο Μπάνσκο μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα Mπάνσκο  Πρωινό και ξενάγηση στην γραφική κωμόπολη του Μπάνσκο. Το ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο, με τα λιθόστρωτα σοκάκια και τα πετρόχτιστα σπίτια του 18ου αιώνα, αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επίσκεψη του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας , το σπίτι - μουσείο του ποιητή «Νικολάι Βαπτσάροβ», το πολιτιστικό κέντρο «Αγ. Πατήρ Παΐσιος», την «Οικία Βελιάνοβα» (εθνογραφικό μουσείο), το πατρικό σπίτι - μουσείο του Νεόφυτου Ρίλσκι (του πρώτου Βούλγαρου εγκυκλοπαιδιστή) . Χρόνος ελέυθερος στο γραφικό κέντρο . Βράδυ δείπνο , διαν/ρευση .
3η μέρα   Μπάνσκο - Σόφια
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο γραφικό χειμερινό θέρετρο του Μπάνσκο. Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Σόφια και ξενάγηση της πόλης. Στην ξενάγηση μας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Αλεξάντερ Νέφσκι την εκκλησία της Αγίας Κυριακής ,την ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών ,το Πανεπιστήμιο , τη γέφυρα των Αετών , το Παλάτι του πολιτισμού, το κτήριο της Βουλής , το Πάρκο της Ελευθερίας την πλατεία της Νεδέλια, την ομώνυμη εκκλησία την συναγωγή το εθνικό θέατρο το πρώην Βασιλικό, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και τον Κήπο Μπορίσοβα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ψώνια στην Βουλγαρική
πρωτεύουσα. Το απόγευμα επιστροφή στο Μπανσκο γεύμα, διανυκτέρευση.
μέρα Μπάνσκο – Λίμνη Κερκίνης - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα. Καθ οδον επίσκεψη στη λίμνη Κερκίνης , βόλτα στις όχθες της πανέμορφης λίμνης
επίσκεψη στη Λίμνη της Κερκίνης, τον σημαντικότερο υδροβιότοπο της χώρας μας. Η λίμνη απλώνεται κατά μήκος του ποταμού Στρυμόνα, εκτεινόμενη σε μία υπέροχη φυσική έκταση από μεγάλη ποικιλία καναλιών, παραποτάμια δάση και μικρότερα ρέματα φημισμένη για την πλούσια βλάστηση της καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους. Σπάνιας ομορφιάς περιοχή,  όχι μόνο για τα σπάνια είδη ζώων και πουλιών που φιλοξενεί, αλλά και για τις μοναδικές δραστηριότητες που προσφέρει, όπως πεζοπορία, βαρκάδα στη λίμνη, ιππασία, κανό και άλλες πολλές. Χρόνος ελεύθερος. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ    130 €  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
Περιλαμβάνονται:
1.Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
2.Διαμονή στο καινούργιο ξενοδοχείο Grand hotel Bansko 4* στο  Μπάνσκο με δωρεάν χρήση κλειστής πισίνας , σάουνα, χάμαμ.
3. Κόστος προαιρετικής εκδρομής Σόφια ( 20 € )
4..Πρωινό καθημερινά, και γεύμα από μπουφέ
5..Έμπειρος αρχηγός και τοπικός ξεναγός στην Σόφια.
Παιδικό 0 - 5 ετών δωρεάν
              6 – 11 ετών  85€ ( ισχύει για διαμονή σε τρίκλινο , με 2 ενήλικες )
Επιβάρυνση μονόκλινου  + 50 €
Δεν περιλαμβάνονται:
1.Είσοδοι σε μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται προαιρετικό 

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 16/10 ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΛ. :


210 99 38 642 –  210 9934980   

Δεν υπάρχουν σχόλια: